Kylämummot ja Lukumummit sekä -vaarit

Kylämummot- ja vaarit 

Haluatko toimia silloin tällöin vapaaehtoisena lasten ja lapsiperheiden kanssa? Tule silloin mukaan kylämummo- ja vaaritoimintaamme. MLL:n Kotkan yhdistys perehdyttää jatkuvasti uusia kylämummoja ja vaareja toimimaan mm. perhekahvilassamme. Vapaaehtoistoimijana voit leikkiä lasten kanssa, lukea satuja, kuunnella lasten juttuja tai puuhata muuta mukavaa yhdessä lasten, heidän vanhempiensa ja ohjaajiemme kanssa. Vastuu toiminnan suunnittelusta on meillä, sinä tuot oman aikasi, halutessasi myös taitosi ja aidon läsnäolosi silloin kuin sinulle sopii.

Lukumummit ja -vaarit 

Pidätkö lukemisesta ja pystyt säännöllisesti antamaan aikaasi alakouluikäiselle lapselle? Kotkan kouluihin mahtuu mukaan uusia lukumummeja ja -vaareja auttamaan jo lukemaan oppineita lapsia sujuvaan lukemiseen. MLL kouluttaa mummit ja vaarit, järjestää yhteyden alakoulun opettajan kanssa ja toimittaa tarvittavat materiaalit koululle ja lukumummille. Toimintaa on yleensä yksi tunti viikossa ja se käsittää mm. kirjan lukemista yhdessä lapsen kanssa sekä kirjasta keskustelemista. Lukumummeille ja vaareille on myös vuoden aikana virkistystoimintaa ja tapaamisia muiden lukumummeina ja -vaareina toimivien kanssa.

Ensimmäiset lukumummimme ovatkin jo aloittaneet toimintansa Haukkavuoren koululla syksyllä -18. Alkuvuodesta -19 järjestämme taas koulutuksen uusille lukumummeille ja -vaareille.

Jos kiinnostuit, ota yhteys:

MLL Kotkan paikallisyhdistys 
puheenjohtaja Terhi Rokkanen 
050 55 44 772 tai mll.kotka@gmail.com

ps. Vastaan puhelimeen vapaa-ajallani, joten en aina ole heti tavoitettavissa.

 

Hei te jo toiminnassa mukana olevat lukumummit:

Olemme avanneet kyselyn, johon toivomme kaikkien sukupolvitoiminnassamme mukana olevien vapaaehtoisten vastaavan. Kyselyn avulla kehitämme toimintaa, joten jokainen vastaus on tärkeä ❤
Kysely sulkeutuu 9.6. Kiitos avustanne!

 
 
 
Linkki kyselyyn