Perhekahvilatoimintaa lapsen näkökulmasta.
Kiitimme vuonna 2018 toiminnassa mukana olleita vapaaehtoisia vuoden 2019 alussa mukavalla illanvietolla Karhulan Hovissa.
Mukana kaupungitalon valtauksessa lokakuussa -18.
MLL mukana koko piirin voimin Meripäiväkulkueessa 2018!

MLL:n Perhekahvila Karhuvuoressa toimii vuonna 2019 torstaisin klo 10 - 12 Velhon päiväkodilla, Ututie 2 pohjakerroksen Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa
Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarjoamme purtavaa omakustannushintaan tai voit ottaa omat eväät mukaan.

MLL:n Perhekahvila Kotkansaarella käynnistyy kahvila Messissä eli entisessä Palotornin päiväkodin rakennuksessa heti kun saamme ohjaajat. Tervetuloa tännekin!

Kylämummo ja -vaaritoiminta käynnistyi vuonna 2018. Perehdytämme toimijat ja he voivat osallistua mm. perhekahvilamme toimintaan. Halukkaille järjestämme myös lukumummo- ja vaariperehdytyksen ja koordinoimme toimintaa yhteistyöhön mukaan lähtevien alakoulujen kanssa. Ensimmäiset lukumummimme toimivat Haukkavuoren koululla.

Yhteistyö neuvoloiden kanssa.

Tuki yläkoulujen tukioppilastoiminnalle (Langinkoski, Karhuvuori ja Keskuskoulu).

Stipendit koulujen oppilaille teemalla "Avulias ja reipas oppilas". Stipendit ovat tarkoitettu oppilaille, jotka tarvitsevat kannustusta ja myönteistä huomiota. Jako tapahtuu vuosittain alakoulujen päättävien luokkien oppilaille kevätjuhlan yhteydessä.

Hallituksen kokouksiin

vuoden aikana ovat tervetulleita myös yhdistyksen kaikki jäsenet sekä kaikki MLL:n Kotkan paikallisyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet!

Tarkempaa tietoa siitä, milloin seuraava kokous pidetään p. 050 5544 772