Toiminta

Perhekahvilan MLL100 -ulkoilutapahtuman golffarit 2020
Perhekahvilatoimintaa lapsen näkökulmasta.
Kiitimme vuoden 2019 vapaaehtoisia iloisella askartelu- ja herkutteluillalla Kissanviiksessä Neuvottomassa.
Kiitimme vuonna 2018 toiminnassa mukana olleita vapaaehtoisia vuoden 2019 alussa mukavalla illanvietolla Karhulan Hovissa.
Mukana kaupungitalon valtauksessa lokakuussa -18.
MLL mukana myös piiritoimiston voimin Meripäiväkulkueessa 2018!

MLL:n Perhekahvila Karhuvuoressa toimii vuonna 2021 perjantaisin klo 10 - 12 Velhon päiväkodilla, Ututie 2 pohjakerroksen Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa avoimen toiminnan kanssa yhteistyössä
Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarjoamme kahvia, teetä ja mehua, ja voit ottaa omat eväät mukaan perheellesi. 

MLL:n Perhekahvila Kotkansaarella käynnistyy kahvila Messissä eli entisessä Palotornin päiväkodin rakennuksessa heti kun saamme ohjaajat. Tervetuloa tännekin!

Kylämummo ja -vaaritoiminta käynnistyi vuonna 2018. Perehdytämme toimijat ja he voivat osallistua mm. perhekahvilamme toimintaan. Halukkaille järjestämme myös lukumummo- ja vaariperehdytyksen ja koordinoimme toimintaa yhteistyöhön mukaan lähtevien alakoulujen kanssa. Nykyiset lukumummimme toimivat koulujen taas käynnistyttyä mm Mussalon koululla. 

Yhteistyö neuvoloiden kanssa.

Tuki yläkoulujen tukioppilastoiminnalle (Langinkoski, Karhuvuori ja Keskuskoulu).

Stipendit koulujen oppilaille teemalla "Avulias ja reipas oppilas". Stipendit ovat tarkoitettu oppilaille, jotka tarvitsevat kannustusta ja myönteistä huomiota. Jako tapahtuu vuosittain alakoulujen päättävien luokkien oppilaille kevätjuhlan yhteydessä.

Hallituksen kokouksiin

vuoden aikana ovat tervetulleita myös yhdistyksen kaikki jäsenet sekä kaikki MLL:n Kotkan paikallisyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet!

Tarkempaa tietoa siitä, milloin seuraava kokous pidetään p. 050 5544 772