Perhekahvilan MLL100 -ulkoilutapahtuman golffarit 2020
Perhekahvilatoimintaa lapsen näkökulmasta.
Kiitimme vapaaehtoisia kesällä -21 minigolfilla piknikherkkujen kera Santalahdessa.
Kiitimme vuoden 2019 vapaaehtoisia iloisella askartelu- ja herkutteluillalla Kissanviiksessä Neuvottomassa.
Kiitimme vuonna 2018 toiminnassa mukana olleita vapaaehtoisia vuoden 2019 alussa mukavalla illanvietolla Karhulan Hovissa.
Mukana kaupungitalon valtauksessa lokakuussa -18.
MLL mukana myös piiritoimiston voimin Meripäiväkulkueessa 2018!

MLL:n Perhekahvila Karhuvuoressa  käynnistyy 2022 tiistaisin klo 9:30 - 11:30 Velhon päiväkodilla, Ututie 2 pohjakerroksen Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa avoimen toiminnan kanssa yhteistyössä heti kun rajoitukset antavat mahdollisuuden
Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarjoamme kahvia, teetä ja mehua, ja voit ottaa omat eväät mukaan perheellesi.

MLL:n Perhekahvilaa on toivottu myös Kotkansaarelle, mutta vielä emme ole onnistuneet sitä käynnistämään uudelleen!

Kylämummo ja -vaaritoiminta käynnistyi vuonna 2018. Perehdytämme toimijat ja he voivat osallistua mm. perhekahvilamme toimintaan. Halukkaille järjestämme myös lukumummo- ja vaariperehdytyksen ja koordinoimme toimintaa yhteistyöhön mukaan lähtevien alakoulujen kanssa.

Lukumummotoiminta tauolla koronarajoitusten ajan.

Yhteistyö neuvoloiden kanssa.

Tuki yläkoulujen tukioppilastoiminnalle (Langinkoski, Karhuvuori ja Keskuskoulu).

Stipendit koulujen oppilaille teemalla "Avulias ja reipas oppilas". Stipendit ovat tarkoitettu oppilaille, jotka tarvitsevat kannustusta ja myönteistä huomiota. Jako tapahtuu vuosittain alakoulujen päättävien luokkien oppilaille kevätjuhlan yhteydessä.

Hallituksen kokouksiin

vuoden aikana ovat tervetulleita myös yhdistyksen kaikki jäsenet sekä kaikki MLL:n Kotkan paikallisyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet!

Tarkempaa tietoa siitä, milloin seuraava kokous pidetään p. 050 5544 772