MLL Meripäiväparaatissa -17
MLL-neulegraffitin valmistus "100 Sukkaa Suomelle"
Tulossa kesäleiri Karhuvuoreen -18

Perhekahvila toimii vuonna 2018 torstaisin klo 9 - 11 Velhon päiväkodilla, Ututie 2 pohjakerroksen Kohtaamispaikassa
Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarjoamme purtavaa omakustannushintaan tai voit ottaa omat eväät mukaan.

Kylämummo ja -vaaritoiminta käynnistyy vuonna 2018. Perehdytämme toimijat ja he voivat osallistua mm. perhekahvilamme toimintaan. Halukkaille järjestämme myös lukumummo- ja vaariperehdytyksen ja koordinoimme toimintaa yhteistyöhön mukaan lähtevien alakoulujen kanssa.

Koko Suomi leikkii -hankkeen Terhokerho kokoontuu popup-tapahtumina ja osana perhekahvilamme toimintaa. Tervetuloa kaikenikäiset mukaan leikkimään kanssamme!

Vanhempainryhmätoimintaa.

Yhteistyö  neuvoloiden kanssa.

Tuki yläkoulujen tukioppilastoiminnalle.

Stipendit koulujen oppilaille teemalla avulias ja reipas oppilas. Stipendit ovat tarkoitettu oppilaille, jotka tarvitsevat kannustusta ja myönteistä huomiota. Jako tapahtuu vuosittain alakoulujen päättävien luokkien oppilaille kevätjuhlan yhteydessä

Hyvä Joulumieli -kampanjan toteuttaminen omalta osaltamme.

Olemme avoimia alueella tarvittavaan yhteistyöhön - Ehdota!

Hallituksen kokouksiin

vuoden aikana ovat tervetulleita myös yhdistyksen kaikki jäsenet sekä kaikki MLL:n Kotkan paikallisyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet!

Tarkempaa tietoa siitä, milloin seuraava kokous pidetään p. 050 5544772

Tukioppilastoiminnan tuki

Vuoden 2018 aikana tuemme alueemme kolmelle yläkoululle (Langinkoski, Karhuvuori sekä Keskuskoulu) koululaisten kouluviihtymistä lisäävää tukioppilaskoulutusta!

Lisätiedot 050 554 4772