Yhdistysdokumentit

Hyvä MLL:n Kotkan yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut: Lisätietoa yhdistyksestämme alla:

MLL:n Perhekahvila 

Perhekahvilamme toimii Karhuvuoressa, Velhon päiväkodilla pohjakerroksen Kohtaamispaikassa, Ututie 2,  torstaiaamuna klo 10-12 . Kotkansaarella Messissä käynnistämme perhekahvilan heti, kun saamme ohjaajat. Perhekahvilan ohjelmasta ja Messin perhekahvilasta tarkemmin nettisivullamme Perhekahvilat tai fb-sivulla Kotkan MLL:n  perhekahvila.
Tule sellaisena kuin olet – viivy sen aikaa kun viihdyt. Tarjolla kahvia ja pientä välipalaa omakustannushintaan :)

Neuvolat ja tukioppilasyhteistoiminta

Tuemme edelleen neuvolatoimintaa mm. lahjoittamalla ammattilaisten käyttöön perheille jaettavaa laadukasta liiton materiaalia.  Tuemme kolmen alueellamme toimivan yläkoulun (Langinkoski, Karhuvuori sekä Keskuskoulu) tukioppilastoimintaa mm. koulutuksin. 

Kylämummot- ja vaarit
Lukumummit- ja vaarit

Kylämummo ja -vaaritoiminta käynnistyi vuonna 2018. Perehdytämme toimijat ja he voivat osallistua mm. perhekahvilamme toimintaan. Halukkaille järjestämme myös lukumummo- ja vaariperehdytyksen ja koordinoimme toimintaa yhteistyöhön mukaan lähtevien alakoulujen kanssa.  Lukumummimme toimivat Haukkavuoren ja Mussalon kouluilla. Kotkassa toimii myös Karhulan yhdistyksen ja Kaakkois-Suomen piirin lukumummeja ja -vaareja. 
Ota yhteys 050 55 44 772, jos haluat mukaan toimintaan. Koulutamme uusia vapaaehtoisia jatkuvasti.

Hyvä joulumieli -keräys 

Jaamme tänäkin vuonna vähävaraisille lapsiperheille lahjakortteja yhteistyössä sosiaalitoimiston kanssa. Lahjakortteja ei voi erikseen hakea.

Liity sinäkin jäseneksemme

Kiitos Sinulle, jos jo olet jäsenemme. Katso löytyisikö myös lähiympäristöstäsi esim. työkaveri, naapuri tai joku muu, joka haluaisi olla kanssasi vaikuttamassa lasten, nuorten ja lapsiperheiden asioihin Kotkassa.  Kerro hänelle toiminnastamme ja kerro, että jäseneksi voi liittyä kätevästi myös nettisivujen kautta www.mll.fi. Uudet jäsenet tuovat uusia ajatuksia,  intoa ja ideoita toimia alueen lapsiperheiden hyväksi tai käynnistää uutta toimintaa!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Koko  MLL:ssa on noin 86 000 jäsentä ja 547 paikallisyhdistystä ympäri Suomea (2017). Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 10 piirijärjestöä. Teemme vuosittain yhteensä yli 800 000 tuntia vapaaehtoistyötä.

MLL:n Kotkan yhdistyksen toimintaa voi seurata nettisivuiltamme kotka.mll.fi tai facebookista meidät löytää hakemalla: MLL Kotka. Esimerkiksi yhdistyksemme sähköpostin  mll.kotka@gmail.com  avulla saat yhteyden meihin. Puhelimeemme p. 050 55 44 772 vastaa vapaa-ajallaan puheenjohtaja Terhi Rokkanen. Odotamme ideoitasi tai risuja ja ruusuja!

Lastenhoitotoiminta

Kun tarvitset tilapäistä hoitajaa lapsillesi, ota yhteys MLL:n hoitajavälitykseen arkisin klo 8-12 puh. 044 0303301 tai https://www.elastenhoito.fi/, mielellään jo pari päivää ennen hoidon tarvetta. Syksyllä 2017 koulutimme alueelle uusia lastenhoitajia Karhulassa. Koulutetut ja luotettavat MLL-hoitajat odottavat innolla työkeikkoja :)

  • tietosuojaseloste_kotka.pdf 599 KB
  • TOKE 2019.pdf 410 KB
    Toimintakertomuksesta näet, miten olemme toimineet ko. vuonna.
  • TOSU 2021.pdf 117 KB
    Toimintasuunnitelmassa kerrotaan, mitä olemme suunnitelleet toteuttavamme, mutta suunnitelmat voivat tilanteen mukaan muuttua vielä paremmiksi.