Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimii Karhuvuoressa Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa  eli Velhon päiväkodilla Ututie 2 pohjakerroksessa torstaisin klo 9.30 - 11.30.  Yhdistyksemme vapaaehtoiset, Kotkan varhaiskasvatus ja Ekamin lähihoitajaopiskelijat yhteistyössä järjestävät silloin matalan kynnyksen toimintaa kaikille lapsiperheille.  Joka kuukauden 1. sunnuntaina klo 14 - 16 kokoonnumme myös sunnuntain pullakahveille perhekahvilan tapaan ja tiloihin.

Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja pientä aamupalaa. Voit halutessasi ottaa omat eväät mukaan perheellesi, tilassa on mm. mikro ja liesi ruuan lämmitykseen. Huolehdithan riittävästä käsihygieniasta perhekahvilassa ja muistathan, ettet tule sairaana perhekahvilaan! Katso facebookista sivulta MLL Kotka, mitä perhekahvilassa tapahtuu! 

Haluaisitko sinä alkaa vapaaehtoiseksi ohjaajaksi perhekahvilassa? Järjestämme koulutusta uusille perhekahvilaohjaajille tarvittaessa. 
Ota yhteys meihin, jos kiinnostuit: mll.kotka@gmail.com

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Kevään suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta MLL Kotka. Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.

Tervetuloa perhekahvilaan! 
ps. Jos haluat käydä päivisin tapaamassa muuallakin Länsi-Kotkan lapsiperheitä, niin Kotkan varhaiskasvatuksen avoin toiminta jatkuu ma, ti ja pe klo 9-12 ja klo 13-15 Ututie 2:ssa ja vauvatapaamiset ke ja to klo 13 - 15 samassa paikassa.
Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuvat: Piia Nurminen