Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimii 8.3.22 alkaen: 

Karhuvuoressa tiistaisin klo 9.30 - 11.30 Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa  eli Velhon päiväkodilla Ututie 2. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. Voit ottaa omat eväät mukaan perheellesi. Huolehdithan turvaväleistä sekä riittävästä käsihygieniasta perhekahvilassa ja muistathan, ettet tule sairaana perhekahvilaan! Katso facebookista sivulta MLL Kotka, mitä perhekahvilassa tapahtuu!

Haluaisitko sinä alkaa Marjolle kaveriksi ohjaamaan perhekahvilassa vapaaehtoisena? Koulutus uusille perhekahvilaohjaajille Zoomissa maanantaina 14.3. klo 17-19. 
Ilmoittaudu Maiju Vesalle Kaakkois-Suomen piiriin viimeistään 11.3. maiju.vesa@mll.fi niin saat linkin koulutukseen.

 -20 oli ohjelmana oli satuja, Me&i vaate-esittely ja lapset saavat suunnitella koruja, Lämpöä ja valoa talven keskelle tanssien (=lattareita ja vauvat kantoliinassa mukaan), Muskaria, Ystävän päivän puuhii ja Linnuille ruokaa.
loppukevään perhekahvilat peruttiin koronan takia. Syksyllä -20 toimimme ulkona.

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila). Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.

Yritämme saada Messiin Kotkansaarelle perhekahvilan usean järjestön yhteistoimintana vuoden -22 aikana. Seuraa tiedotustamme asiasta näiltä sivuilta ja somesta ja tule mukaan toimintaan tai ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi.

Tervetuloa perhekahvilaan! 
Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuvat: Piia Nurminen