Perhekahvilat

Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuva: Piia Nurminen

Perhekahvilamme toimivat:

Karhuvuoressa 17.1.19 alkaen torstaisin klo 9.30 - 11.30, Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa eli Velhon päiväkodin pohjakerroksessa. käynti alapihalta. Tarjolla MLL-aamiaispöytä, josta voit myös nauttia antimia omakustannushintaan eli 1,5€ MLL:n jäsenet/ 2,5€ ei-jäsenet tai voit ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Kotkansaarella Kahvila Messissä, ent. Palotornin päiväkoti, Kirkkokatu 22, käynti pihan puolelta. Perhekahvila toimii kolmen viikon välein maanantaina alkaen 21.1.19 klo 9:30 - 12. (seuraavat 11.2. ja 4.3.) Tarjolla sosekeittoa ja kahvia. Tarjoilut omakustannushintaan eli 1,5€ MLL:n jäsenet/ 2,5€ ei-jäsenet tai voit ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila).

Tervetuloa perhekahvilaan!