Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimivat:

Karhuvuoressa torstaisin klo 10 - 12 Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa eli Velhon päiväkodin pohjakerroksessa. käynti alapihalta. Tarjolla MLL-aamiaispöytä, josta voit myös nauttia antimia omakustannushintaan eli 1,5€ MLL:n jäsenet/ 2,5€ ei-jäsenet tai voit ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Syksyn -19 ohjelmaa Karhuvuoressa:
3.10 kahvia kahvia ja lisää kahvia!!!
10.10 silverjungle vaate-esittelyä
17.10 kantovälineitä
24.10 syysloma ja kahvila lomalla
31.10 halloween naamiaiset
7.11 askarteluja
14.11 vauhdikasta menoa
5.12 itsenäisyyspäivän vastaanotto(tanssiaiset)
12.12 leipastaan joulupipareita
19.12 kauden vika

Kotkansaarella Kahvila Messissä, ent. Palotornin päiväkoti, Kirkkokatu 22, käynti pihan puolelta. Perhekahvila käynnistyy heti, kun saamme vapaaehtoiset perhekahvilaohjaajat. Tarjoilut omakustannushintaan eli 1,5€ MLL:n jäsenet/ 2,5€ ei-jäsenet tai voit ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila). Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.

Tervetuloa perhekahvilaan!

Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuva: Piia Nurminen