Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimii 8.9.22 alkaen: 

Karhuvuoressa torstaisin iltaperhekahvilana klo 17 - 19 Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa  eli Velhon päiväkodilla Ututie 2. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. Voit ottaa omat eväät mukaan perheellesi. Huolehdithan turvaväleistä sekä riittävästä käsihygieniasta perhekahvilassa ja muistathan, ettet tule sairaana perhekahvilaan! Katso facebookista sivulta MLL Kotka, mitä perhekahvilassa tapahtuu! 

Haluaisitko sinä alkaa Marjolle kaveriksi ohjaamaan perhekahvilassa vapaaehtoisena? Koulutus uusille perhekahvilaohjaajille järjestetään tarvittaessa.

 -20 oli ohjelmana oli satuja, Me&i vaate-esittely ja lapset saavat suunnitella koruja, Lämpöä ja valoa talven keskelle tanssien (=lattareita ja vauvat kantoliinassa mukaan), Muskaria, Ystävän päivän puuhia ja Linnuille ruokaa.
loppukevään perhekahvilat peruttiin koronan takia. Syksyllä -20 toimimme ulkona.

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila). Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tervetuloa perhekahvilaan! 
ps. Jos haluat käydä päivisin tapaamassa muita Länsi-Kotkan lapsiperheitä, niin varhaiskasvatuksen avoin toiminta jatkuu ma ja pe klo 9-12 ja klo 13-15 Ututie 2:ssa.
Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuvat: Piia Nurminen