Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimivat:

Karhuvuoressa torstaisin klo 10 - 12 Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa eli Velhon päiväkodin pohjakerroksessa. käynti alapihalta. Tarjolla MLL-aamiaispöytä, josta voit myös nauttia antimia omakustannushintaan eli 1,5€ MLL:n jäsenet/ 2,5€ ei-jäsenet tai voit ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Kevään -20 ohjelmaa:

16.1. satuja
23.1. Me&i vaate-esittely ja lapset saavat suunnitella koruja
30.1. lämpöä ja valoa talven keskelle tanssien (=lattareita ja vauvat kantoliinassa mukaan)

6.2. muskaria
13.2. ystävän päivän puuhii
20.2. linnuille ruokaa

12.3. pom de luxin vaate-esittely
19.3. rasismin vastainen viikko, yhteistä kivaa puuhaa
26.3. istutetaan kasveja

2.4. muskaria
9.4. pääsiäistouhuja
30.4. Vappunaamiaiset

7.5. äideille pienet hemmottelut
21.5. kahvila suljettu
28.5. vika kerta keväällä ja kesälaitumille!

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila). Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.

Yritämme saada Messiin Kotkansaarelle perhekahvilan usean järjestön yhteistoimintana kevään -20 aikana. Seuraa tiedotustamme asiasta näiltä sivuilta ja somesta ja tule mukaan toimintaan tai ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi.

Tervetuloa perhekahvilaan!

Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuva: Piia Nurminen