Perhekahvilat

Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuva: Piia Nurminen

Perhekahvilamme toimivat:

Karhuvuoressa torstaisin klo 9.30 - 11.30, Velhon Kohtaamispaikassa eli tarkemmin Velhon päiväkodin pohjakerroksessa. käynti alapihalta. Tarjolla MLL-aamiaispöytä.

Kotkansaarella Kahvila Messissä, ent. Palotornin päiväkoti, Kirkkokatu 22, käynti pihan puolelta. Syksyllä -18 kolmena maanantaina eli 15.10., 5.11. ja 26.11. klo 9:30 - 12. Tarjolla sosekeittoa ja kahvia.

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila).

Voit myös nauttia aamupalapöytämme antimia omakustannushintaan eli 1€ MLL:n jäsenet/ 2€ ei-jäsenet tai ottaa omat eväät mukaan (ihan kaikkia allergioita emme pysty huomioimaan).

Tervetuloa perhekahvilaan!