Perhekahvilat

Perhekahvilamme toimii: 

Karhuvuoressa perjantaisin klo 10 - 12 Länsi-Kotkan Kohtaamispaikassa ulkoilutoimintana eli Velhon päiväkodin edustalla. Toimimme tänä syksynä yhteistyössä Kotkan varhaiskasvatuksen avoimen toiminnan kanssa ja ohjaajamme Piia on paikalla aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. Voit ottaa omat eväät mukaan perheellesi. Huolehdithan turvaväleistä sekä riittävästä käsihygieniasta perhekahvilassa ja muistathan, ettet tule sairaana perhekahvilaan!

Keväälle -20 oli suunniteltu ohjelmaa:

16.1. satuja
23.1. Me&i vaate-esittely ja lapset saavat suunnitella koruja
30.1. lämpöä ja valoa talven keskelle tanssien (=lattareita ja vauvat kantoliinassa mukaan)

6.2. muskaria
13.2. ystävän päivän puuhii
20.2. linnuille ruokaa
loppukevään perhekahvilat peruttiin koronan takia. Syksyllä -20 ulkotoimintana.

Perhekahvilassa tapaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä jutustelun, leikin ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Voit osallistua järjestettyyn ohjelmaan tai vain viettää aikaasi muiden kanssa. Syksyn suunnitelmia ja tarkempaa tietoa toiminnasta löydät fb-sivuilta (Kotkan MLL:n perhekahvila). Katso tästä linkistä video, mitä perhekahvilatoiminta on kävijöiden mielestä.

Yritämme saada Messiin Kotkansaarelle perhekahvilan usean järjestön yhteistoimintana vuoden -20 aikana. Seuraa tiedotustamme asiasta näiltä sivuilta ja somesta ja tule mukaan toimintaan tai ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi.

Tervetuloa perhekahvilaan! 


Menoa ja touhua perhekahvilassa riittää...Kuvat: Piia Nurminen