MLL Kotkan kevätkokous

pidettin tiistaina 11.5. klo 18 hybridinä Zoomissa ja Monikulttuurisuuskeskus Myllyn Thairavintolassa.

Ole yhteydessä suoraan hallituksen jäseniin, sähköpostilla mll.kotka@gmail.com tai soita k.050 55 44 772, jos sinulla on toiveita toimintaamme tai haluat itse mukaan!

24.4.21 vietimme kansallista Leikkipäivää

Ripustimme kolmen viikon ajaksi Langinkoskelle kahvila Dagmarin pihalta alkavan Möllörastiradan lapsiperheille leikittäväksi. Radalla oli noin 1 km matkalla 5 rastia, joilla jokaisella oli jokin leikki. Rata oli merkitty sinisellä nauhalla puihin ja pensaisiin 30.4.21 asti.

MLL 100 vuotta - juhlitaan vasta vuonna 2021!

Yhdistyksemme suunnitteli järjestävänsä MLL:n juhlavuoden kunniaksi kaikenlaista toimintaa Kotkassa mm. syksyllä lastenjuhlan. Suunnitelmat peruuntuivat koronan takia, mutta suunnittelemme nyt jotain mukavaa ulkoilutapahtumaa vielä syksyn -21 aikana lapsiperheille ja ilmoitamme niistä täällä ja somessa.

Retkitoimintamme on toistaiseksi tauolla!

Jouduimme perumaan suunnitellut retket koronarajoitusten takia. Kiitos aikaisemmilla retkillä mukana olleille mukavista retkipäivistä ja yritämme järjestää uuden retken, kun se on taas mahdollista!

Muut tapahtumat

Tarvitaanko alueellamme lapsille tai perheille järjestettävää tapahtumaa? Oletko halukas osallistumaan järjestelyihin? Teatteriesitys, näytelmä, retki lapsiperheitä kiinnostavaan kohteeseen tai vastaava...

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin mll.kotka@gmail.com tai puh. 050 554 4772