Tapahtumat

MLL Kotkan kevätkokous pidetään tiistaina 9.3. klo 18 Viikarin Poukamassa ja hybridinä Zoomissa. Ilmoittaudu sähköpostiimme, niin laitamme sinulle osallistumislinkin. Tervetuloa!

Ole yhteydessä suoraan hallituksen jäseniin, sähköpostilla mll.kotka@gmail.com tai soita k.050 55 44 772, jos sinulla on toiveita toimintaamme tai haluat itse mukaan!

MLL 100 vuotta - juhlitaan vasta vuonna 2021!

Yhdistyksemme suunnitteli järjestävänsä MLL:n juhlavuoden kunniaksi kaikenlaista toimintaa Kotkassa mm. syksyllä lastenjuhlan. Suunnitelmat peruuntuivat koronan takia, mutta suunnittelemme jotain mukavaa vielä syksyn aikana lapsiperheille ja ilmoitamme niistä täällä ja somessa.

Retkitoimintamme on toistaiseksi tauolla!

Jouduimme perumaan kesälle 2020 suunnitellun retken Duudson-parkkiin. Kiitos aikaisemmilla retkillä mukana olleille mukavista retkipäivistä ja yritämme järjestää uuden retken, kun se on taas mahdollista!

Muut tapahtumat

Tarvitaanko alueellamme lapsille tai perheille järjestettävää tapahtumaa? Oletko halukas osallistumaan järjestelyihin? Teatteriesitys, näytelmä, retki lapsiperheitä kiinnostavaan kohteeseen tai vastaava...

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin mll.kotka@gmail.com tai puh. 050 554 4772