MLL Kotkan paikallisyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

pidetään ti 28.11.2023 klo 18 hybridinä Teamsissa ja kumppanuustalo Viikarin Poukamassa, Mariankatu 24. Sääntömääräiset asiat.

Retkitoimintaa tulossa vuonna 2024!

Suunnittelemme parhaillaan retkiä vuodelle 2024. Ehdotuksia on tullut kylpyläretkestä hiihtolomalle ja syksyisenä retkikohteena esim. Kotkan Santalahti.

Kiitos aikaisemmilla retkillä mukana olleille mukavista retkipäivistä!

Muut tapahtumat

Tarvitaanko alueellamme lapsille tai perheille järjestettävää tapahtumaa? Oletko halukas osallistumaan järjestelyihin? Teatteriesitys, näytelmä, retki lapsiperheitä kiinnostavaan kohteeseen tai vastaava...

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin mll.kotka@gmail.com tai puh. 050 554 4772

24.4.21 vietimme kansallista Leikkipäivää

Ripustimme kolmen viikon ajaksi Langinkoskelle kahvila Dagmarin pihalta alkavan Möllörastiradan lapsiperheille leikittäväksi. Radalla oli noin 1 km matkalla 5 rastia, joilla jokaisella oli jokin leikki. Rata oli merkitty sinisellä nauhalla puihin ja pensaisiin 30.4.21 asti.