Retki Duudson Activity Parkiin 11.6.2019

järjestää kesäretken Espoon

DUUDSONIT ACTIVITY PARK

tiistaina 11.6.2019

Rannekkeiden hinnat (maksetaan kohteessa):

Alle 1-vuotiaat                ilmaiseksi
1 vuotiaat                         8 € (norm 10 €)
2-6 vuotiaat                     14 € (norm 16 €)
yli 7 vuotiaat                   17 € (norm 19 €)
Lasten vanhemmat        ei peritä maksuja

Bussikuljetuksen hinta on jäsenille ja heidän lapsilleen 2€/lippu sekä ei-jäsenille ja heidän lapsilleen 3€/lippu. Jokaiselle retkelle lähtijälle pitää olla oma matkalippu. Bussikuljetuksen maksu yhdistyksemme tilille on vasta sitova ilmoittautuminen.

Bussin lähtö: Kotkan vanha bussiasema 11.45, Karhuvuoren tori 11.45, Sutela 12.00.
Paluu Espoosta lähtee klo 18, Kotkassa noin klo 20.

Tiedustelut Riitta Mielonen puh 0400559196
Ilmoittautuminen mll.kotka@gmail.com, paluupostina saat tarkemmat maksuohjeet.

Terhokerho

Ohjaajapulan takia säännöllinen kerhotoiminta on nyt tauolla. Järjestämme vuonna 2018 popup-Terhokerhoja innostuksen ja sopivan tilaisuuden tullen.Uusia tapahtumia kehitellään parhaillaan ja perhekahvilassa leikitään tietysti aina. Tervetuloa mukaan!

Muut tapahtumat

Tarvitaanko alueellamme lapsille tai perheille järjestettävää tapahtumaa? Oletko halukas osallistumaan järjestelyihin? Teatteriesitys, näytelmä, retki lapsiperheitä kiinnostavaan kohteeseen tai vastaava...

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin mll.kotka@gmail.com tai puh. 050 554 4772