Tapahtumat

MLL Kotkan yhdistetty kevät- ja syyskokous pidetään torstaina 19.11. klo 17.30 Viikarin Loistossa. Kahvitarjoilu klo 17 - 17.30. Tervetuloa!
Ole yhteydessä suoraan hallituksen jäseniin, sähköpostilla mll.kotka@gmail.com tai soita k.050 55 44 772, jos sinulla on toiveita toimintaamme tai haluat itse mukaan!

MLL 100 vuotta - juhlitaan vasta vuonna 2021!

Yhdistyksemme suunnitteli järjestävänsä MLL:n juhlavuoden kunniaksi kaikenlaista toimintaa Kotkassa mm. syksyllä lastenjuhlan. Suunnitelmat peruuntuivat koronan takia, mutta suunnittelemme jotain mukavaa vielä syksyn aikana lapsiperheille ja ilmoitamme niistä täällä ja somessa.

Retki Duudson-parkkiin

Järjestimme vuonna -19 kaksi retkeä Duudson-parkkiin, jonne saimme bussin täyteen. Kiitos mukana olleille mukavista retkipäivistä ja yritämme ensi kesänä taas järjestää uuden retken!

Muut tapahtumat

Tarvitaanko alueellamme lapsille tai perheille järjestettävää tapahtumaa? Oletko halukas osallistumaan järjestelyihin? Teatteriesitys, näytelmä, retki lapsiperheitä kiinnostavaan kohteeseen tai vastaava...

Ota yhteyttä hallituksen jäseniin mll.kotka@gmail.com tai puh. 050 554 4772