Yhdistys

MLL:n Kotkan paikallisyhdistys on perustettu v. 1922 ja on siten yhdistys, jolla on pitkät perinteet. Toimintamme on sisältänyt vuosien varrella monenlaista lapsiperheitä tukevaa toimintaa mm. kesäsiirtolatoimintaa, uimakouluja ja perhekahviloita. Toiminnasta vastaa ja sitä suunnittelee tällä hetkellä kuudesta vapaaehtoisesta koostuva hallitus puheenjohtajanaan Terhi Rokkanen.

Kotkan yhdistyksen tarkoituksena on toimia lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi omalla toimialueellaan eli Kotkassa pääasiallisesti Kotkansaarella sekä Länsi-Kotkassa. Karhulan alueella toimii oma MLL-yhdistyksensä, jonka kanssa teemme mielellämme yhteistyötä. Vapaaehtoistyömme on viime vuosina painottunut perhekahvilatoimintaan, neuvolayhteistyöhön ja tukioppilastoiminnan tukemiseen kouluissa. Tapahtumia järjestämme tarvittaessa myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vuoden 2018 aikana jatkamme perhekahvilatoimintaa Karhuvuoren suunnalla sekä käynnistämme lukumummi ja kylämummo ja -vaaritoimintoja.

Toimintaamme ohjaa vapaaehtoisista koostuva hallitus, joka ottaa mielellään vastaan uusia toimintaideoita ja toimijoita. Parhaiten saat toivomaasi toimintaa asuinalueelleesi, kun tulet mukaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan sitä. Meiltä saat avuksi ja tueksi muita MLL-aktiiveja sekä järjestämme tarvittaessa koulutusta tehtäviin. Tervetuloa mukaan!

Olet sitten kotonasi lastaan hoitava äiti, isä, isovanhempi tai työssäkäyvä tai työtön, jokaiselle löytyy MLL:stä se oma juttu, kun vaan toimintaintoa riittää. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia yhdistykseemme mll.kotka(at)gmail.com tai soita puhelimeemme 050 5544 772.