Yhdistys

MLL:n Kotkan paikallisyhdistys on perustettu v. 1922 ja on siten yhdistys, jolla on pitkät perinteet. Toimintamme on sisältänyt vuosien varrella monenlaista lapsiperheitä tukevaa toimintaa mm. kesäsiirtolatoimintaa, uimakouluja ja perhekahviloita. Toiminnasta vastaa ja sitä suunnittelee tällä hetkellä kahdeksasta vapaaehtoisesta koostuva hallitus puheenjohtajanaan Terhi Rokkanen.

Kotkan yhdistyksen tarkoituksena on toimia lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi omalla toimialueellaan eli Kotkassa pääasiallisesti Kotkansaarella sekä Länsi-Kotkassa. Karhulan alueella toimii oma MLL-yhdistyksensä, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Vapaaehtoistyömme on viime vuosina painottunut perhekahvilatoimintaan ja tukioppilastoiminnan tukemiseen kouluissa. Tapahtumia järjestämme tarvittaessa myös yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Vuoden 2019 aikana jatkamme perhekahvilatoimintaa Karhuvuoressa ja Kotkansaarella sekä käynnistämme lisää lukumummi-, kylämummo ja -vaaritoimintoja yhteistyössä Kotkan alakoulujen kanssa.

Hallituksemme ottaa mielellään vastaan uusia toimintaideoita ja toimijoita. Ota yhteyttä mieluiten yhdistyksen sähköpostiin. Parhaiten saat toivomaasi toimintaa asuinalueelleesi, kun tulet mukaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan sitä. Meiltä saat avuksi ja tueksi muita MLL-aktiiveja sekä järjestämme tarvittaessa koulutusta tehtäviin. Tervetuloa mukaan!

Olet sitten kotonasi lastaan hoitava äiti, isä, isovanhempi tai työssäkäyvä, työtön tai jo eläkkeellä, jokaiselle löytyy MLL:stä se oma juttu, kun vaan toimintaintoa riittää. Kysy lisää sähköpostilla mll.kotka(at)gmail.com tai soita meille 050 5544 772.

MLL Kotkan paikallis-yhdistyksen syyskokous
ke 27.11.