Ohjaajaksi perhekahvilaan

17.7.2019

Tule mukavaan porukkaan

Haluaisitko sinä tulla ohjaajaksi torstaiaamuisin perhekahvilaamme Velhon päiväkodilla Kohtaamispaikassa Ututie 2? Syksyllä toiminta jatkuu ja uusia ohjaajia tarvitaan. Kotkaan on avattu myös toinen perhekahvila yhteisötalo Messin yhteyteen Kotkansaarelle. Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan siellä? Katso tästä millaista homma on.

Ohjaajan tehtäviin kuluu ovien avaus, kahvinkeitto ja tarjoilujen hankkiminen sekä esille laitto, tilan järjestely perhekahvilalle sopivaksi ja perhekahvilan jälkeen. Lisäksi ohjaaja voi suunnitella perhekahvilan ohjelmasisältöjä: esittelyjä, retkiä, toimintaa yms. Palkkaa emme maksa, mutta mm. matkakulusi korvataan ja saat halutessasi työtodistuksen tehtävästäsi.

Järjestämme koulutuksen elokuussa Kotkassa uusille ohjaajille syyskuun lopulla ja tapaat siellä myös muut ohjaajat. Laita viesti  mieluiten sähköpostiimme, niin ilmoitan tarkemmin koulutuksen ajankohdasta suoraan sinulle. Ota yhteyttä: mll.kotka@gmail.com

terveisin Terhi, MLL Kotkan puheenjohtaja

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.